Druženje sa direktorima osnovnih škola PDF Ispis E-mail

U petak, 27. marta 2009. godine, nakon džuma-namaza upriličen je ručak uz druženje za 34 direktora osnovnih škola sa područja Srednjobosanskog kantona. Cilj ovog druženja bio je upoznavanje direktorâ osnovnih škola sa Medresom i njenim radom.

Nakon ručka u opuštenoj atmosferi, direktor Medrese, mr. Muharem Dautović, obratio se prisutnim direktorima, zaželio im dobrodošlicu i upoznao ih ukratko sa historijatom Škole, kao i sa Nastavnim planom i programom. Također im je predstavio i dio profesorskog i radnog osoblja, pozvao direktore osnovnih škola na saradnju. Direktor Dautović je i najavio obilazak učenika završnog razreda svih ovih škola (uz prethodno odobrenje Ministarstva obrazovanja SBK), kako bi im se što bolje predstavila Medresa kao škola i pomoglo učenicima koji bi imali želju da upišu Medresu nakon završetka osmog razreda.

Po završetku, direktorima su uručene prigodne hedije, a nakon toga pokazani i neki od sadržaji koje Medresa kao škola nudi, te novi objekat ženske medrese koji je u fazi izgradnje.

 
« Prethodna   Sljedeća »
Developed by: Studio4web2.net